Fantastische ervaring

Fam. J van Dasselaar

Na een jaar hard werken en bijna 12,5 jaar huwelijk, was het tijd voor een bijzondere reis. Via een kennis ben zijn we in contact gekomen met Maureen en vanaf het eerste contact voelde dit als zeer vertrouwd aan. Vervolgens na een gesprek bij ons thuis kwam onze reis uit op Bali, waarin we binnen afzienbare tijd verschillende opties konden bekijken, zodat dit perfect bij onze situatie zou aansluiten. Maureen heeft een schitterende reis voor ons geregeld met gidsen, chauffeurs, mooie hotels en schitterende bezienswaardigheden. Maureen heeft ons vanaf het eerste moment perfect geïnformeerd en een geweldige reis bezorgd. Maureen dank je wel voor deze fantastische ervaring zowel qua reis, als jouw professionele en persoonlijke aanpak!!!

relax-op-reis-uw-bali

Perfect georganiseerde vakantie

Henk Petit
Wat Maureen onderscheidt is haar grote kennis van de reiswereld en een haar ontwikkelde gevoel voor service en meedenken. Voor onze reis naar Vietnam moesten wij diverse keren overstappen met aansluitend een transfer en dat was zowel op de heen- als terugreis perfect geregeld. Maar ook tijdens de reis steeds op het juiste moment even contact zoeken of alles nog naar tevredenheid gaat. En voor de terugreis heeft zij op eigen initiatief ons al online ingecheckt. Kwam ze met de vraag of we een window seat wilde of niet…;-) Het zijn juist deze ogenschijnlijk kleine details die het reizen via Maureen zo plezierig maken. Al met al een heerlijke, perfect georganiseerde vakantie, grote klasse. Dus we zullen nog vaak bij Maureen aankloppen.

Relax-op-reis-Vietnam

Verwachtingen van een klant overtreffen

Theo van Mourik
Maureen zocht voor ons prima invullingen op basis van onze wensen m.b.t. een bezoek aan Java. Zowel de reis als de coördinatie voor en tijdens de reis was voortreffelijk. Als je de verwachtingen van een klant weet te overtreffen, dan ben je de juiste persoon op de juiste plek. Maureen bezit de kwaliteiten en vaardigheden om dit tiptop in te vullen. Complimenten Maureen!

relax-op-reis-java

Tot in de puntjes verzorgd

Tobias López
De reis was tot in de puntjes verzorgd. Alle vluchten, hotels, transfers en uitstapjes (inclusief gids) waren geregeld. De prijs/kwaliteit verhouding was boven verwachting en we hebben mee daardoor dus ook een heerlijke reis gehad! De “excursies” met privé gidsen waren stuk voor stuk helemaal op onze wensen afgestemd. De lokale gidsen waren, naast dat ze perfect Engels spraken, zeer kundig, vriendelijk en behulpzaam. Toen er wat dingen wijzigden in de vluchten van Malaysia Airlines was Maureen ook 24/7 bereikbaar om direct te helpen en de juiste mensen op te schakelen. Kortom, voor onze volgende verre reis zullen we zeker Maureen weer benaderen voor advies en het samenstellen van een mooie reis!

relax-op-reis-mulu