Fantastische ervaring

Fam. J van Dasselaar

Na een jaar hard werken en bijna 12,5 jaar huwelijk, was het tijd voor een bijzondere reis. Via een kennis ben zijn we in contact gekomen met Maureen en vanaf het eerste contact voelde dit als zeer vertrouwd aan. Vervolgens na een gesprek bij ons thuis kwam onze reis uit op Bali, waarin we binnen afzienbare tijd verschillende opties konden bekijken, zodat dit perfect bij onze situatie zou aansluiten. Maureen heeft een schitterende reis voor ons geregeld met gidsen, chauffeurs, mooie hotels en schitterende bezienswaardigheden. Maureen heeft ons vanaf het eerste moment perfect geïnformeerd en een geweldige reis bezorgd. Maureen dank je wel voor deze fantastische ervaring zowel qua reis, als jouw professionele en persoonlijke aanpak!!!

Perfect georganiseerde vakantie

Henk Petit
Wat Maureen onderscheidt is haar grote kennis van de reiswereld en een haar ontwikkelde gevoel voor service en meedenken. Voor onze reis naar Vietnam moesten wij diverse keren overstappen met aansluitend een transfer en dat was zowel op de heen- als terugreis perfect geregeld. Maar ook tijdens de reis steeds op het juiste moment even contact zoeken of alles nog naar tevredenheid gaat. En voor de terugreis heeft zij op eigen initiatief ons al online ingecheckt. Kwam ze met de vraag of we een window seat wilde of niet…;-) Het zijn juist deze ogenschijnlijk kleine details die het reizen via Maureen zo plezierig maken. Al met al een heerlijke, perfect georganiseerde vakantie, grote klasse. Dus we zullen nog vaak bij Maureen aankloppen.

Relax-op-reis-Vietnam

Verwachtingen van een klant overtreffen

Theo van Mourik
Maureen zocht voor ons prima invullingen op basis van onze wensen m.b.t. een bezoek aan Java. Zowel de reis als de coördinatie voor en tijdens de reis was voortreffelijk. Als je de verwachtingen van een klant weet te overtreffen, dan ben je de juiste persoon op de juiste plek. Maureen bezit de kwaliteiten en vaardigheden om dit tiptop in te vullen. Complimenten Maureen!

relax-op-reis-java

Tot in de puntjes verzorgd

Tobias López
De reis was tot in de puntjes verzorgd. Alle vluchten, hotels, transfers en uitstapjes (inclusief gids) waren geregeld. De prijs/kwaliteit verhouding was boven verwachting en we hebben mee daardoor dus ook een heerlijke reis gehad! De “excursies” met privé gidsen waren stuk voor stuk helemaal op onze wensen afgestemd. De lokale gidsen waren, naast dat ze perfect Engels spraken, zeer kundig, vriendelijk en behulpzaam. Toen er wat dingen wijzigden in de vluchten van Malaysia Airlines was Maureen ook 24/7 bereikbaar om direct te helpen en de juiste mensen op te schakelen. Kortom, voor onze volgende verre reis zullen we zeker Maureen weer benaderen voor advies en het samenstellen van een mooie reis!

relax-op-reis-mulu

Meegedacht en alles goed geregeld

Sharon van der Vlist
Echt een top vakantie gehad! Rondreis/roadtrip door een groot deel van Australië. Aantal wensen doorgegeven wat we perse wilden zien en heeft ze aan de hand daarvan onze reis helemaal uitgestippeld. Echt heel goed geholpen, meegedacht en alles goed geregeld. Zelfs met het grote tijdsverschil was ze 24/7 bereikbaar. Echt een aanrader om bij haar je reis te boeken!

relax-op-reis-great-ocean-road

Al het regelwerk uit handen genomen

Floor Devilee
Maureen heeft onze huwelijksreis naar Sicilie gepland, en deze was fantastisch! Maureen heeft ons al het regelwerk uit handen genomen en een prachtige vakantie samengesteld, die goed paste bij onze wensen. Ook dingen als online inchecken en (schade) afhandeling van de huurauto heeft ze voor ons geregeld. Dat was zo fijn! Het enige dat we zelf hoefde te doen was spullen inpakken en vakantie vieren..echt helemaal top! Dank je wel Maureen!

relax-op-reis-huwelijksreis

Ook super attent, dat bleek tijdens ons verblijf

Tineke en Piet van den Ouden
Verassend dat het een heel andere bestemming werd dan wij in gedachten hadden: het eiland Mauritius in de Indische Oceaan. Maureen heeft een prima stappenplan gemaakt, durft buiten de voorbedachte paden advies te geven en is een zeer toegankelijke persoonlijkheid. Ook super attent, dat bleek tijdens ons verblijf. Maureen heeft een verjaardagstaart voor Tineke geregeld op ons vakantieadres. Na ons vakantie heeft zelf contact met ons opgenomen om onze ervaringen gevraagd over de reis en vakantielocatie. Conclusie: Top om Maureen je reis te laten uitzoeken. 100% aan te bevelen.

relax-op-reis-mauritius-testimonial

Alles was perfect geregeld

Nicole Dirar
De reis, de auto en het verblijf, alles was perfect geregeld. Dat het nog niet zo koud en nat is geweest op Cyprus sinds 1901 daar kon Maureen natuurlijk niets aan doen, dat was gewoon een beetje pech. Maar de vakantie was geslaagd en toen we terug waren belde ze al snel om te vragen hoe het was. Maureen staat echt voor wat ze altijd zegt: Ze regelt een perfecte vakantie en ze staat 24/7 voor je klaar. Maureen is thuis in de hele wereld.

relax-op-reis-Charalambos-Holiday-cottage

Een prachtvakantie samengesteld

Amely Franken
Het is heel plezierig om samen met Maureen een vakantie te (laten) plannen. Ze luistert goed naar onze wensen en heeft een prachtvakantie samengesteld voor ons gezin. 3 weken huwelijksreis naar Thailand met onze jonge kinderen is een hele mooie ervaring geworden om nooit meer te vergeten!

relax-op-reis-thailand

Alles was tot in de puntjes goed geregeld

Melinda Graves
Bij deze wil ik Maureen erg bedanken voor haar advies en informatie, en de boeking van onze reis naar St Lucia. Alles was tot in de puntjes goed geregeld zoals dit was besproken. Ik waardeer je professionaliteit erg. De reis naar St Lucia was een geweldige ervaring. Ik zou een ieder kunnen aanraden een reis te boeken bij haar. Alsnog bedankt voor alles!

relax-op-reis-St-Lucia

Een perfecte reis voor ons samengesteld

Familie van der Land
Maureen luisterde goed naar onze wensen (en eisen), heeft zich vervolgens helemaal verdiept in de mogelijkheden t.o.v. onze wensen en heeft een perfecte reis voor ons samengesteld. Ze dacht met ons mee en gaf ons tips en adviezen. Vanaf het inchecken voor de vluchten, de Hawaiiaans ontvangst, de transfers, de appartementen en alle contacten op de verschillende locaties tot en met de thuiskomst. We hadden nergens zorgen of problemen. Alles was door Maureen goed voorbereid, afgesproken en geregeld. Toen we haar op enig moment tijdens de reis nodig hadden, was ze ook gewoon beschikbaar, ondanks het tijdsverschil van 11 uur(!). Wij kijken terug op een fantastische vakantie met vele hoogtepunten.

relax-op-reis-Hawai

Een fantastische ervaring

Familie Geerdink
Maureen heeft ons van het begin tot het eind het gevoel gegeven dat we met een gerust en enthousiast gevoel op vakantie konden gaan. Ze dacht continue met ons mee en reageerde vlot op de vragen die we hadden. Als er een issue was loste zij dit op. Ons bezoek aan Zuid Afrika is een fantastische ervaring geworden mede door de persoonlijke aandacht, tips en tricks van Maureen.