Mijn verhaal

Heerlijk dansen, genieten van de zon, vrijheid, maar ook: nieuwe werelden ontdekken. Dat ben ik. Mijn naam is Maureen Voorn, zelfstandig reisadviseur. Geboren en getogen in Suriname, met Javaanse voorouders. Reizen zit in mijn bloed, net als een passie voor dienstverlening en organisatie (tot in de puntjes!). Klanten vertellen mij dat dit vak op mijn lijf is geschreven.

 

Ik verzorg geen standaard vakantie, maar een beleving waar aan alles is gedacht. Mijn missie is altijd om u te inspireren en onvergetelijke herinneringen te creëren. Niets maakt mij blijer dan dat u “rijk” en voldaan terugkomt van uw reis.

 

Mijn reiservaringen: Jamaica, Egypte, Curacao, Dominicaanse Republiek, Maleisië, Marokko, Cuba, Suriname, Trinidad & Tobago, Australië, Nieuw-Zeeland, Thailand, de Seychellen, Cambodja, Singapore, Zuid-Afrika, Kenia, Tanzania, Cyprus, Guatemala, Nicaragua, Costa Rica en Fins Lapland.

 

Passie voor natuurbehoud en dierenwelzijn

Reist u met mij, dan geeft u terug aan de lokale natuur en dieren. Van elke boeking doneer ik een deel van de opbrengst naar één van de drie goede doelen die ik steun, gerelateerd aan natuurbehoud en dierenwelzijn, zoals het David Sheldrick Wildlife Trust in Kenia. Zelf ben ik fosterparent van Enkesha, een jonge weesolifant die in 2017 slachtoffer werd van stroperij. Duurzaamheid en diervriendelijke reizen staan hoog in het vaandel en zullen dan ook centraal staan in mijn reisadvies.

relax-op-reis-Puerto-Banus

Mijn reisblogs. Klik op één van de foto’s en u kunt lezen over mijn reis.

relax-op-reis-tonle-sap

Bijzonder Cambodja

relax-op-reis-silhouette-seychellen

Eilandhoppen Seychellen

Maureen-Voorn-Cuba-Relax-op-reis

Authentiek Cuba

relax-op-reis-plantage-frederiksdorp

Ongerept Suriname

Maureen-Voorn-Dominicaanse-Republiek-Relax-op-reis

Dominicaanse Republiek

relax-op-reis-vijf-witte-boeddha's-thailand

Hoogtepunten van Thailand

relax-op-reis-blue-mansion-penang

Veelzijdig Maleisië

relax-op-reis-amboseli

Kenia: Amboseli National Park

relax-op-reis-safari-Serengeti-Tanzania

Droomsafari in Tanzania

relax-op-reis-zanzibar

Paradijselijk Zanzibar

maureen-voorn-Costa-Rica

Costa Rica Pura Vida!

Alle foto’s van mijn blogs zijn persoonlijk en onbewerkt.