Uw optimale reis

Buitengewone reizen. Buitengewoon relaxed. Van een treinreis in de vorstelijke Maharajas’ Express tot een familiecruise door de Noorse fjorden. Gnoes en zebra’s die om uw jeep dartelen, de upgrade naar zeezicht, of een verjaardagstaart met een leuk briefje in uw hotelkamer. Persoonlijk samengestelde reizen, met net dat beetje extra. Dat is wat u kiest als u bij mij boekt.

 

Relaxed op reis is meer dan een optimaal reisschema.
Elk detail klopt. Een fijne huurauto, een vlucht die perfect aansluit, een taxi die voor u klaarstaat. En als u wilt, ook het inchecken van uw vlucht of het regelen van uw visum.

 

Omdat ik aangesloten ben bij Travel Counsellors, een gerenommeerde reisorganisatie met een wereldwijd netwerk, heeft u de zekerheid van de ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds. Uw vooruitbetaalde reissom is hierdoor ook gewaarborgd. Ik werk uitsluitend samen met vertrouwde lokale partners, geverifieerde hotels en touroperators.

 

Tarieven

Omdat iedere reis speciaal voor u wordt samengesteld, hanteer ik geen vaste tarieven. De reissom is afhankelijk van de tarieven op het moment van samenstellen en boeken. Naast de standaard reserveringskosten van 32 euro en 2,50 euro voor het Calamiteitenfonds betaalt u 80 euro voor het opstellen van de offerte. Boekt u de geoffreerde reis? Dan vervallen de offertekosten.